Här har jag gjort en chiasylt med mango – eftersom jag är vansinnigt förtjust i den frukten, men det går utmärkt att göra samma sak med till exempel jordgubbar, hallon eller blåbär
Eller bitar av mango eller bara en god sylt. Wraps fyllda med kesella, lemon curd och hallon passar perfekt som ett somrigt mellanmål, till eftermiddagskaffet eller som dessert serverad med en kula vaniljglass toppad med lite kolasås
Som topping är det bara fantasin som sätter gränser, här har jag bla toppat med kombinationerna hasselnötskräm + hallon, mango + kokossirap och vispad tjock yoghurt + hjortronsylt
Till en del av våfflorna serverade jag matiga tillbehör (se tips nedan) och till resten serverade jag rabarber- och hallonsylt med chiafrön och ytterst lite honung som sötning
En salig blandning av hallon, mango, gojibär, havtorn, björnbär och färsk ananas. Utbrotten är inte klarlagda ännu och jag som har frysen full av bär som jag köpt hem för att göra smoothies till min son av, får nu göra sylt av dem i stället