Redan efter första tuggan av dessa hallon & lakritsremmar mindes jag de ofantligt populär Fruit roll upsen, de som man lindande runt sitt finger, eller snuskigt nog, runt en penna (
Min kokosolja var rumstempererad – den ska gå att blanda. Hälften av smeten fylldes med hallon & lakrits, de andra behölls au naturel – mest för mannens skulle, som tydligen vägrar allt innehållandes lakrits
Ha i mandelmjöl, kokosolja och sötningsmedel i en matberedare och mixa tills allt är blandat. Eftersom det snart är sommar är ju bär ett naturligt val och i det här receptet har jag blandat hallon och jordgubbar
I denna har jag hallon, granatäpple och kokos vilket blir en god och spännande kombination. 1 dl hallon. 1 tsk kokosolja. 2 bananer 1 dl hallon. 1 tsk kokosolja
För ett år sedan var det bara vanliga plättar och sylt som gällde för deras del, men nu är de helt galna i bär, framför allt jordgubbar och hallon och ingen är gladare än jag
Smörj en springform med kokosolja och häll ner smeten. 3 msk kokosolja. 1½ - 2 dl hallon (går bra med djupfrysta)Sukrin melis till dekorationGör så här. 3 msk kokosolja. 2 dl hallon
mixa lätt / eller blanda 115 g mandel, 2 dl havregryn, 1,5 dl rismjöl, 150 g urkärnade dadlar, 1 msk dadelsirap, 125 g kokosolja och 1 tsk vaniljpulver. Blanda ca 3 dl bär (jag använde blåbär och hallon) med 1 msk potatispulver, rivet skal av 1 citron och 1 tsk vaniljpulver. 125 g kokosolja