Garnera med de färskahallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Kesellan som bas och sen kanske färska blåbär. Wraps fyllda medkesella, lemon curd och hallon passar perfekt som ett somrigt mellanmål, till eftermiddagskaffet eller som dessert serverad med en kula vaniljglass toppad med lite kolasås
Blanda ihop lemoncurd och kesella försiktigt. Smält smöret och vispa ägget poröst med elvisp. Blanda de torra ingredienserna med varandra, och rör därefter ner ägg, smör och grädde
Rör mascarponeost och kesella krämigt i en skål. Så när svärfar kom hem med ett paket McVities, färska franska jordgubbar och föreslog att man kunde göra något med ost… vad annat kunde jag göra än att testa
Vispa äggen med salt och sötningsmedel och blanda med hacket och kesellan. Färska eller frysta bär. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och skrapa ned smeten i en smord ugnssäker form som rymmer ca 1 1/2 l. Grädda i ca 25 minuter och servera kakan lätt avsvalnad med bär. 1 burk mager kesella färskost
Blanda ihop lemoncurd och kesella försiktigt. Smält smöret och vispa ägget poröst med elvisp. Blanda de torra ingredienserna med varandra, och rör därefter ner ägg, smör och grädde
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den medhallon och blåbär och den med vit choklad och citron
Man kan variera det efter smak eller säsong, jordgubbar, passionsfrukt, hallon, blåbär, etc. Sen kan man toppa med det man vill, grädde, lemon curd, kesella, glass, bär, choklad, etc
Vi valde att fylla pajen med körsbär som vi hittade frysta (och urkärnade) i vår butik men man kan också testa att fylla den med päron, vinbär, hallon, aprikoser eller exempelvis plommon