Hallonglass. Hallonsorbet. Lägg hallonen i en burk. Kör sorbeten i glassmaskin. Sila av och häll glassmeten i en bunke lägg tillbaka vaniljstången i smeten
banan, hallon och havremjölk. Vad bättre då än att kunna göra en sorbet som funkar för alla i familjen, utan socker eller annat oönskat som kan finnas i köpeglassar och som du mixar ihop på någon minut
Hallonglass. Lägg de frusna hallonen i en burk. Glass, Sorbet, Parfait. Jordgubbs sorbet. Glassen. Kör hallonglassen i glassmaskinen och när den bildat glass så blanda i de avrunna lätt syltade hallonen
Frysta bär ger en riktigt god kall smoothie som påminner lite om glass eller sorbet. Om du använder frysta hallon från affären – glöm inte att koka dem först
Blir ännu godare att göra egen hallonglass/sorbet men SIA ekologiska hallonsorbet är riktigt god. Ekologisk hallonsorbet från Sia och hemmagjord salt lakritssås
Hallon eller annan frukt eller bär till garnering (valfritt). Den vackra och djupa färgen och den goda smaken som açaí ger lämpar sig perfekt till sorbetglass
Servera gärna med hallon som du bara tinar och rör samman till en sås, det smakade ljuvligt till. En champagnesorbet låter väl som ett bra alternativ för de av er som har funderat på att servera glass till efterrätt under de sista skälvande timmarna på årets sista dag
Jag brukar variera mellan jordgubbar, hallon och blåbär och äter det ibland till mellanmål eller kvällsmål, eller som efterrätt på helgerna tillsammans med lite nötter eller en "Muggkaka"
Rårörda hallon. Melonsorbet är min favoritsmak när det gäller glass. Jag brukar alltid tänka att den här gången ska jag välja något nytt och spännande (typ tuttifruttituggummi) när jag står i glasskön, men sedan slutar det ändå alltid med melon
Ni MÅSTE testa detta, vem behöver glass när man har detta liksom. Tänk er typ en blandning av glass och grädde, fast helt utan socker och med 20 gram protein. 100 gram frysta bär, jag har testat blåbär och hallon. 100 gram frysta bär, jag har testat blåbär och hallon