Garnera med hallon och dajmkulor. 250 g hallon. Vispa äggvitorna hårt. Rör ner socker och puffat ris. Bred ut till två bottnar och grädda i ugnen,150°C, i 60 minuter
Kolapaj med vispad grädde, daim och hallon. Den är helt klart en ny favorit, hittade ett recept men dubblade kolasmeten, tillsatte lite salt, vanilj, grädde och hallon
På bilden ser du även bananmuffins med daim och kolagrädde, RECEPT HÄR >>. 1 dl strösocker1 msk majsena, majsstärkelse250 g hallon250 g blåbär. 250 g hallon
Bred ut marsánsåsen på botten, lägg hallonen över (krama ut dem så de inte är för blöta) och vispa sedan grädden tillsammans med hackad daim och bred ut det över hallonen
Vänd ned hackad daim och mosade hallon. Garnera med hallon eller jordgubbar. Dessvärre visar det sig när han ska bjuda lillasyster och själv smaka på vinsten - att ingen av dem gillar daim
Servera med vispad grädde och hallon. Hacka under tiden chokladen och daimen grovt. 2 st dubbel daim. 250 g hallon. Ta ut kakan efter 20 minuter och strö genast ut chokladen och daimen jämnt fördelat över kakan. 2 st dubbel daim. 250 g hallon
Testa gärna med hyvlad vit choklad, hyvlad toblerone, daim eller hasselnötter och kolasås…. Jag har alltid varit svag för nougat och här har jag förenat denna frestelse med hallon
Hallonsemifreddo med daim. Häll smeten varvat med hallon i en springform. Hacka eller krossa daimen. Blanda försiktigt ner grädde, äggvitor och daim i skålen med äggulor