Rör ihop havregryn, yoghurt, vaniljpulver, honung, linfrön och pumpakärnor (samt andra nötter, frön eller smaksättningar som du föredrar, exempelvis solrosfrön, valnötter, kanel eller något annat gott
Mosa ihop banan med äggvitan och blanda ihop med valnötterna, havregrynen och havrekärnorna. Förra veckan blev det ugnsbakad gröt med banan & kesella mjukglass, idag blev det hallon & blåbärspaj med havre & valnötssmuldeg samt kesella med smak av äkta vanilj
Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Mina nyttigare mellanmålskakor med blåbär och kanel () jag gjorde för flera veckor sedan blev så himla lyckade att jag i måndags beslöt mig för att göra mer men med smaken hallon och vanilj
Toppa med blåbär & hallon…. Detta vart ungefär 1 1/2 glas och då använde jag cirka 1 1/2 – 2 dl mjölk, 2-3 matskedar turkisk yoghurt, 1 matsked slät jordnötssmör (eko), 1 1/2 – 2 msk proteinpulver med banansmak, malen kanel, en näve valnötter, ett gäng med frysta hallon & blåbär efter smak
Blanda frukten med hallon och blåbär i en ugnsform. Strö över mandelmassa och valnötter. 100 g hallon. 100 g blåbär. 1 dl valnötter, hackade. 100 g hallon
Rör även ner chokladbitarna och blåbär. 1 dl hackade valnötter. 100g valnötter, grovt hackat. 0,5 dl blåbär eller hallon (kan uteslutas). 2 dl valnötter eller andra nötter