Det slutade i ett gäng bananmuffins med smak av kardemumma och kanel. Bananmuffins. Toppa muffinsen med jordnötssmör eller houng samt hallon (inte inräknat i de 97 kcal) för en ännu större fest i munnen
På bilden ser du även bananmuffins med daim och kolagrädde, RECEPT HÄR >>. 1 dl strösocker1 msk majsena, majsstärkelse250 g hallon250 g blåbär. 250 g hallon
Jag ser fram emot att göra fler varianter av dem, kanske med hallon, kakao eller nötter i smeten. Är du som jag en sucker för frukost, så är dessa bananmuffins bland det lyxigaste man kan få äta till sin frukost
Det skulle ha blivit hallonmuffins med smuldeg men eftersom jag kom hem från affären utan hallon så fick det blir choklad- och bananmuffins med smuldeg i stället
Choklad- och bananmuffins. Choklad- och bananmuffins. 1 ½ dl valfria bär (jag valde blåbär och hallon). Dessa ljuvliga skapelser är de godaste muffinsen jag någonsin bakat
Hugo valde ingredienser och tog kiwi, hallon och päron. ) och mandel- och bananmuffins (fantastiska, ungarna åt tre var till kvällssnacks - och ville ändå ha mer
Skala och frys in dem, mixa frysta bananer med kakao/chokladdryckspulver och servera omedelbart = chokladglass,Mixa bananerna med frysta hallon och servera omedelbart = hallonglass,Använd som bas i krämig smoothie eller "milkshake",Bärremmar ,Skär upp på mitten, stoppa i chokladbitar, svep in i folie och stek antingen i ugnen eller på grillen tills bananen är mjuk och chokladen smält,Stek bananerna som ovan fast som de är utan choklad,Skär i bitar och stek med farinsocker och apelsinjuice,Rulla bananen i en blandning av kakao och socker och servera med "grädde" eller glassSkiva tunt, torka och blanda i müsli, Dela i bitar, stoppa in en glasspinne, doppa i smält mjölk- & sojafri choklad och frys En experimentvariant av ett annat recept jag har, men som kräver aningens mer jobb än vad jag orkade lägga ner i dag