Höstpytt recept

Höstpytt

Höstpytt

Stek svampen i smör i en het stekpanna i ett par minuter. Salta och peppra. Tillsätt pytt i panna och vitlök och låt steka i ytterligare 5-10 minuter

Höstpytt med lingongräddsås

Höstpytt. Höstpytt. Servera höstpytten med lingongräddsås. 1. Skala potatis, morötter, rotselleri, lök och vitlök
Höstpytt med lingongräddsås

Höstpytt med lingongräddsås

Höstpytt. Höstpytt. Servera höstpytten med lingongräddsås. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala potatis, morötter, rotselleri, lök och vitlök
höstpytt med äpple

höstpytt med äpple

Även de nyskördade rotfrukterna är ju fantastiska nu och det är just rotfrukter och äpple som samsas i denna goda höstpytt

Höstpytt med bönor, svamp och lingon

Skala och tärna alla rotfrukter. Skala och hacka rödlöken. Dela de större svamparna. Stek rotfrukter, lök och svamp mjuka i olja- ju finare tärningar, desto kortare tid

höstpytt med äpple och rosmarin

Ännu lyxigare och godare blir höstpytten om man hivar ner några nävar kantareller också. Det här inlägget postades i Fågel, Höst och märktes äpple, fetacreme, höstpytt, kyckling, rosmarin, rotfrukter av Lina Abrahamsson

Höstpytt rydberg

Bryn kantarellerna, potatisen och löken var för sig. Potatistärningarna ska vara genomstekta, vilket tar cirka 10-12 minuter

Kycklingfilé med höstpytt

Sätt ugnen på 200°. Bryn kycklingfiléerna i smör-&rapsolja. , salta och peppra. Stek dem i ugnen ca 15 min