Den här hösten har varit den konstigaste hittills. I alla fall vädermässigt. I skrivande stund har vi vintertemperaturer i London, men bara förra veckan var det runt 15C om dagarna
God morgon. Jippi, nu är frysen laddad med lammkött. ). Kokta lammlägg ser ju inte supersnygga ut. De blir liksom rätt gråa och inte alls så färgglada som man skulle vilja
Kålpudding med potatis och gräddsås. Så här fram på höstkanten blir i alla fall jag väldigt sugen på riktigt mustig mat sån där hederlig husmanskost liksom
Härligt rustik, god och lättlagad höstmat, bland det bästa som finns tycker jag. För någon vecka sedan skrev jag om att jag hade kokat benbuljong och att jag då hade börjat benbuljongkokandet med ett storkok långkokta fläsklägg
Höstmat deluxe. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp in i bilden