Pumparecept hittas överallt i bloggsfären just nu. Eftersom pumpan är en höstgrönsak är det inte så konstigt och jag är så glad att det har blivit lättare att hitta pumpa i även mindr mataffärer
Kryddan är inget att slänga ner i bulldegen precis, utan istället valde jag att para ihop smaken med mustiga höstgrönsaker och sötman från kokos och ingefära
Såhär i novembermörkret kan man känna för lite vitaminer och hälsofrämjande mat, och vi är särskilt förtjusta i detta recept med ångkokt lax och bulgur med persilja, tomat och lök för det är så himla gott och enkelt
Skär köttet i 2 cm stora tärningar, bryn dem i smör och lägg över dem i en gryta. Skala och hacka lök, rotselleri och morötter(spara en morot till senare)
Värm ugnen till 200 grader. Blanda köttfärsen med den finhackade löken stekt i smör. Pressa i potatisarna och rör i ägg, senap, salladskrydda och svartpeppar