Nu är hösten definitivt här. Skiva baconet i strimlor och dela kantarellerna. Än så länge så gör det mig inte så mycket att det blivit höst, vilket förvånar mig eftersom jag är en vår/sommarmänniska hela vägen ut i fingerspetsarna
Skär baconet i mindre bitar och stek på den, lägg det över svampen. 140 g bacon. Skär kycklingen i mindre bitar, krydda med chicken & steak och stek på dem till fin färg
-) Nu är det ju höst och vi har tillgång till färska kantareller i skogen eller i affären. Tänk på att baconet är salt i sig, så det kanske inte är nödvändigt med extra salt i smeten
Strimla baconet. Det blir en tvårättersmeny med tillhörande fördrink med lite höstigt tema. Lägg i lök, bacon, tomatpuré och mortlad timjan och låt fräsa med
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Det är utan tvekan det godaste baconsubstiut jag har hittat/köpt eller ätit hittils och det är jättelätt att fixa
Hacka lök, vitlök, chili och bacon och lägg i grytan och bryn ytterligare några minuter. Att tända ljus och mysa under en filt är saker som älskar med hösten, men också att göra härliga goda långkok
Efterfrågan på kycklingalternativ när man väljer korv och bacon ökar också. Är det något jag ser fram emot varje vår och höst, ibland även vinter, så är det pressträffen med Kronfågel
Ha en fin vecka - nu är det höst på riktigt. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon