Högrevsburgare recept

Högrevsburgare på stekhäll

Högrevsburgare på stekhäll

Vi har inte hunnit att testa så mycket saker på vår stekhäll än, men redan är vi supernöjda. Lördagens grillmiddag blev succé och hamburgarna blev verkligen perfekta
Högrevsburgare med karamelliserad rödlök och tryffelmajonnäs

Högrevsburgare med karamelliserad rödlök och tryffelmajonnäs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Burgare 450 gram högrevsfärs 4 krm salt 4 krm svartpeppar Karamelliserad rödlök 4 st röd lök 2 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 tsk strösocker 0,5 dl vatten Tryffelmajonnäs 2 st ägg 2 tsk dijonsenap 2 tsk vitvinsvinäger 1,5 dl rapsolja 2 krm salt 0,5 tsk tryffelolja Tillbehör 4 st hamburgerbröd 0,5 st krispsallad 2 st kvisttomat(er) Köp receptet
Hemmagjorda högrevsburgare och klassisk dressing

Hemmagjorda högrevsburgare och klassisk dressing

Hemmagjorda burgare på grillen eller i stekpannan, oavsett hur du tillagar dem så de köttiga små rackarna du gör hemma bra mycket godare än de färdiga du hittar i frysdisken
Saftig högrevsburgare | Köket.se

Saftig högrevsburgare | Köket.se

1Högrevsburgare600 g högrevsfärs salt svartpeppar Västerbottensost [ett par skivor]. Bröd1,4 l vetemjöl 50 g jäst 25 g smör, rumsvarmt 5 dl vatten, 37 grader (fingervarmt) 1,5 tsk salt 60 g smör, kylskåpskallt och tärnat i smått
Supergoda högrevsburgare med tillbehör

Supergoda högrevsburgare med tillbehör

Förra helgen när min syster med familj var här på besök gjorde vi hamburgare. Ett hett tips till er som bor i Örebro är att köpa högrevsfärs på saluhallen
Högrevsburgare med två goda majonäser

Högrevsburgare med två goda majonäser

Idag bjuder köket på saftiga högrevsburgare. Kan vara något av det godaste jag vet faktiskt. Vi toppar med härliga tillbehör och självklar en maffig majonäs därtill