entrecote, högrev och nu innanlår och sammanfattat är innanlåret en klar vinnare. Marinaden i det här receptet är ganska snällt i smaken och skulle kunna hottas upp med lite chiliflagor eller några droppar ur min favoritflaska – D’Elidas (gillar du tabasco kommer du att älska denna)
Häll i tabasco, liquid smoke och koriander. ) 4-6 portioner 1 kg högrev i grytbitar 1 pkt bacon 2 vitlök solo 1 grön chili 1 torkad röd chili (färsk går också bra) 1 msk chilipulver 2 msk mjöl ca 2 msk hackad koriander 1 msk paprikapulver 2 tsk spiskummin några droppar liquid smoke 3 msk rödvinsvinäger 3 msk socker (gärna farin eller muscovado) 3 stänk tabasco 1 tsk oregano 1 öl av lagertyp 1/2 dl oxfond vatten salt Börja med att strimla och steka baconen i en het panna. 1 kg högrev i grytbitar. 3 stänk tabasco
En skvätt Tabasco. 1 kilo högrev. 1 kilo högrev. Joseph Francis Tolbert var lite av en mångsysslare. Bland annat jobbade han som journalist på tidningen Dallas Morning News från 1946 fram till sin död 1984
En riktig chilli görs på högrev och speciella sorter torkad chili, men min vardagsvariant är gjord på nötfärs och chilifavoriter som alltid samsas i skafferiet
fisk, vegetariskt, kyckling, kamben, högrev och grisbog. TABASCO® Habanero Pepparsås. Pressa över saften ifrån limen, tillsätt olja, TABASCO® Habanero Pepparsås och rör ihop och smaka av salsan med salt
1 kg högrev eller annat kött. 2 tsk tabasco. 1 kg högrev eller annat kött. 2 tsk tabasco. . En värmande och mustig soppa som tar en stund eftersom den ska koka 1,5 timme
För några dagar sen så gjorde jag pulled beef på högrev här hemma och bjöd över Micke på lite mat. Fyll tortillabröd med pulled beef, dom goda grönsakerna och toppa med sval gräddfil samt några droppar av en stark sås som te x tabasco, mums