1 kg grytkött, lamm eller nöt (jag hade högrev). 1 salladslök, finhackad (går att byta ut mot en pressad vitlöksklyfta). 1 kg grytkött, lamm eller nöt (jag hade högrev). 1 salladslök, finhackad (går att byta ut mot en pressad vitlöksklyfta)
gräddfilen sallad på hackad tomat, gurka och salladslökbröd, gärna surdegsbrödev. Servera din chiligryta med en klick gräddfil, och en sallad på hackad tomat, gurka och salladslök
Strö över grytan och servera med bröd och sallad på tomat, gurka och salladslök. 2 kg högrev. Skär köttet i tärningar och bryn i omgångar i en stekpanna med smör
Ansa salladslöken och skiva den fint. Lägg lök, salladslök, vitlök och morot i grytan och fräs 2-3 min under omrörning. 600 g högrev av nöt- eller lammkött av t. 2 salladslökar
Igår gjorde jag det på högrev, och jag lät det koka kanske 2½h. 400 g nötkött (jag använde högrev), skuren i 2x2cm-tärningar. 3 salladslök, hackade. Blanda salladslök, vitlök, torkad chili, ingefära, citrongräs och 2msk vatten och mixa till en pasta med stavmixer. 400 g nötkött (jag använde högrev), skuren i 2x2cm-tärningar. 3 salladslök, hackade
4 600 g högrev 200 g rökt sidfläsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 10 kvistar timjan 4 dl rödvin 3 msk konc kalvfond 4 dl vatten ev majsstärkelse 400 g kantareller 125 g salladslök smör salt svartpeppar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan