Så gjorde jag med den här högreven som jag serverade med ett smör blandat med honung, mynta och vitlök, tillsammans med ett mos på vita bönor med citron blev det en riktig höjdare
1 kg grytkött, lamm eller nöt (jag hade högrev). 0,5 dl finhackad koriander eller mynta. 1 kg grytkött, lamm eller nöt (jag hade högrev). 0,5 dl finhackad koriander eller mynta
entrecote, högrev och nu innanlår och sammanfattat är innanlåret en klar vinnare. Vi åt detta ihop med pitabröd, sallad och yoghurtröra gjord på fetaost och mynta
bog (eller så använder ni nötbog eller högrev). När gästerna kom bjöd vi på en variant av den klassiska mint julep som då består av bourbon (amerikansk whisky), lime och mynta
Packade i påsar och dagen efter köpte vi en bit galet fint högrev. Det blev ganska mycket chili, koriander, mynta, böngroddar och räkor kvar så på onsdagen rullade vi sommarrullar och doppade i nouc chamdipp, trots minusgrader ute
Ikväll gjorde jag en het garam masala gryta på högrev, kikärtor, spenat och blomkål. Gjorde även en raita till, en kall yoghurtsås med riven gurka och mynta (torkad)
Häromkvällen blev det grillskivor av högrev och jag svängde ihop denna enkla kreation på tre röda. * Gjorde en salsa på 10 cm gurka, 1 kiwi, 1 msk svarta sesamfrön, en halv kruka mynta och en något mindre mängd persilja
För några dagar sen så gjorde jag pulled beef på högrev här hemma och bjöd över Micke på lite mat. Ingredienser i salladen var gurka, grön tunt skivad paprika, salladslök, röd chili, sesamfrön, färsk mynta, vitvinsvinäger, olja, salt och nymald svartpeppar