Lägg ner högreveni en ugnsfast gjutjärnsgryta, häll över rödvinet, tillsätt lagerblad och rosmarin. Konsten sitteri att steka den länge på låg temperatur och då är ugnen perfekt att tillagai
Salta och peppra köttet och bryn det i smör i en ugnssäker gryta tillsammans med fläsket. Högrev är en härlig råvara, men den behöver tid för att bliriktigt mör
Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräserad högrevirödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller
Det är så otroligt bekvämt att bara pytsa ihop allt i en och samma gryta, sätta iniugnen, och sedan låta alltsammans stå och puttra mört och mjukt medan man har tid för annat
morötter. Salta och peppra runt om och bryn högreveni smör i en stor gryta. högrev. Skala och skär rotsaker, äpple och lök i grova bitar och lägg ner dem i grytan
Långtidskokthögrev, toppad med parmasen, basilika och rödlök och en dragonsås till det. I väntan på att maten skulle bli klar smaskade vii oss rester från gårdagen