Lägg ner högreveni en ugnsfast gjutjärnsgryta, häll över rödvinet, tillsätt lagerblad och rosmarin. Det är en konst att få till en högrev så den är likaskivbar som en oxfilé och samtidigt så den smälter på tungan
The post Gourmet-Harrys luxuösa långkok på högrevirödvin appeared first on Min Matlåda. Högrev gör det extra gott och det här receptet är en av Gourmet-Harrys storfavoriter
Den här mumsiga soppgrytan tycker jag verkligen du ska testa. Dessutom väldigt lättgjord och praktisk. Om du tål mjölkprodukter rekommenderar jag en klick rysk eller turkisk yoghurt till, det sätter pricken över iet
På Bondens marknad köpte jag en bitfin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar irödvin, fond och kryddor
olivolja. olja, salt och finmald fänkål. Lägg det i en ugnssäker form och häll på vinet. Släng ner chilin. Ta ut potatisen häll av vatten lägg i långpanna och ringla över salt, fänkål och olja
En skvätt rödvin kanske finns över från helgens finmiddag. Långlagad högrev på tillagning. Jag förstår varför, det är en av min och familjensfavoriträtter
Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräserad högrevirödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller