Så gjorde jag med den här högreven som jag serverade med ett smör blandat med honung, mynta och vitlök, tillsammans med ett mos på vita bönor med citron blev det en riktig höjdare
Blanda ketchup, honung, olja och soja och pensla på köttet. högrev. 1 msk flytande honung. Bind upp köttet med bindgarn, för att köttet ska få en jämnare tillagning
Ca 1 kg högrev i bit. 1 msk honung. Dag 1. Lägg köttet i en stor gryta och häll på vattnet, fyll ev på lite till om vattnet inte täcker (lite av köttet kan sticka upp över ytan)
750 gram högrev eller ryggbiff. 5 dl agave nektar eller honung. Ta en kastrull, lägg i köttet,i med mörkölen, salt, peppar, chilin, spiskummin och agave nekatarn
Hamburgerbröd brioche850 g Manitoba cream mjöl 25 g strösocker 15 g salt 40 g jäst 5 dl mjölk, ekologisk 50 g honung 75 g rapsolja. 600 g högrev, grovmalen (svensk) 2 msk vatten ca 2 droppe liquid smoke ca 1 tsk tabasco 2 tsk malen svartpeppar 3 tsk salt
Väg upp mjöl, salt, socker, mjölk, honung och rapsolja och häll i bunken. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Eftersom han alltid gör sina grillsåser efter huvudet, och utan att tänka på mängden, kan jag inte erbjuda något recept men den ena är en sötsyrlig variant med bl a krossad ananas, honung, en skvätt bourbon och ketchup och den andra en het marinad med bl a ketchup, senap, Louisiana Hot Sauce Chipotle, Worcestershire-sås och Liquid Smoke