Som en väldigt enkel potatisgratäng fast på färskpotatis. färskpotatis,. Vi grillade högrev som vi "förkokt" till 44 grader ungefär, och åt gräddrostad färskpotatis till. Gräddrostad färskpotatis1 kg färskpotatis 2,5 dl matlagningsgräddevitlökGräslökSaltPepparSätt ugnen på 250 grader. | 1 kg färskpotatis
färskpotatis. Lägg högrev, en hel vitlök i två delar (skalet kvar) och kryddor i en gryta. högrev. Fyll på med vatten så det täcker köttet och koka långsamt i tre timmar
Middagen blev grymt god och vi testade för första gången att grilla högrev. Till högreven serverades det en ruccolapotatissallad med kapris, en kantarellsås, majskolvar och champinjoner
800 g högrev . 12 kg färskpotatis. 1 salt och peppar Koka högreven med grönsakerna och kryddorna i 2 timmar eller tills det går att sticka en köttgaffel igenom köttet och att den släpper
Mal högreven medelgrovt med köttkvarn. Senare på kvällen blev det middag med majessill och hemodlad färskpotatis, gräddfil och gräslök, följt av grillad finbiff med rostade tomater och tryffelsmör och klassisk avslutning med jordgubbar och vaniljglass
Hittade fina entrecot(er) med ben, ekolgiska biffar och tunnskivad högrev. Färskpotatissalladen brukar vi äta typ varje dag under somrarna men i år har det varit så kallt att jag inte gjort den förrän nu
Vi åt den med lågtempererad högrev och en fräsch sallad. Den blir alltid godast på färskpotatis, så därför passar det extra bra på sommaren då man gärna äter kall mat
En riktigt fin biffsallad med asiatiska smaker och en god rökt vitlöksdipp och grillat bröd till förrätt, till huvudrätt hade jag bjudit på en hel varmrökt lax, färskpotatis, romsås och sallad