örtkryddor tex franska örter efter smak. 1,5 kg högrev. 1,5 kg högrev. Snö och regn blandat. suck, ja man kan tycka vad man vill om vädret men lite mysigt är det allt, i alla fall när man är inomhus och äter god mat
Recept1 kg högrev (gärna krav/gräsbeteskött) 2 morötter4 vitlöksklyftor1 gul paprika 1 gul lök2 schalottenlökar 3 lagerbladFärska, hackade örter (jag tog timjan, persilja, oregano idag) Salt, peppar 2 dl vatten 1 msk kalvfond Jag grovhackade lök och grönsaker, gav köttet lite stekyta, saltade och pepprade rejält runt om. 1 kg högrev (gärna krav/gräsbeteskött) 2 morötter
Plocka timjanblad och skär persiljan i tunna strimlor, strö örterna på köttet och såsen. Lägg hela högrevsbiten i stor kastrull, tillsätt morot, lök, lagerblad och timjan
Högrev som fått götta till sig rejält i ugnen på låg värme i många timmar. I grundreceptet ska det vara oxkinder,men här hemma fick det bli högrev istället
högrev blir väldigt bra, griskött sådär, kycklingfilé sådär i Crock Pot. Jag har också läst att man inte ska ha torkade örter med hela tiden, men det fungerade utmärkt
Tillsätt alla hackade grönsaker och örter. 800 g högrev i bitar. Ragu. Det förknippade jag egentligen med svensk husmanskost men egentligen är det italiensk husman det handlar om
Det är mustiga smaker och passar kanske bättre på hösten och vintern, men jag gillar att bryta av alla fräscha vårsmaker med örter och massa färska frukter och grönsaker med något lite mer rustikt som den här klassiska franska köttgrytan
Långkokt chili på högrev med ostronskivling. Lägg ner i en Crock-Pot tillsammans med två hela, skalade lökar, 2 hela och skalade morötter, örter och vatten
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka över två timmar. 500 gram grytbitar, grytkött som högrev, nötbog eller ytterlår. 1 dl grovhackade färska örter som persilja, timjan och gräslök
Skölj örterna och bind ihop dem med snöre till en bukett. 600 g högrev av nöt- eller lammkött av t. Skär köttet i 6 cm stora tärningar och skär bort synligt fett
jag är väldigt förtjust i gulaschsoppa och brukar köpa färdig, men innan jul köpte jag ett kilo högrev, så jag tänkte jag skulle prova att göra ett riktigt långkok efter inspiration från Birgitta Höglunds bok Långkok för lchf och paleo I Birgittas recept är det svamp, men jag hade ingen hemma så jag hoppade över den, men det är säkert gott i
högrev el bog. Skala lökarna och skär dem i klyftor. Skala vitlöksklyftorna och skär dem i tunna skivor. Skölj och ansa selleristjälkarna och skiva dem tunt