Osten i paneringen gör att det blir extra gott, jag hade en fin hårdost på komjölk från Jämtland men en pecorino, parmiggiano eller svecia skulle också funka
Fyll med någon mild hårdost. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
lagrad hårdost, riven. Köttfärssås 1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Resterna av den rökta jullaxen hamnade i denna smarriga paj (som ni sett förr på bloggen) Västerbottensost finns inte i Finland (än) men byt ut det i receptet mot en annan hårdost som ni gillar
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala och skiva potatis och lök i tunna skivor. Om du använder matberedare så ta den tunnaste skivan, ca 2 mm tjocka skivor
I ostfyllningen kan man använda fet eller mager hårdost, fet eller mager fetaost eller mozarella. I dagens ost- och skinkpaj använde jag till pajdegen grövre mjöl jag blandade med keso, i ostsmeten 10% hårdost och lättmjölk
Tomatsås enligt nedan, 500 g blandfärs, salt, peppar, vitlök, 600 g zucchini, 300 g smakrik hårdost, 500 g mozzarella, färsk basilika. 300 g smakrik hårdost,
Serveras vid cirka 18°C till lagrad hårdost, eller till smakrika rätter av nöt- och viltkött. Som jag nämnt så många gånger tidigare har vi turen att ha en kompis som ibland kan förse oss med älg