hängmöradoxfilé. Bind upp oxfilén med bindgarn, bryn den runt om, salta och peppra. Skär oxfilén i skivor och fördela den, liksom brieosten och shiitakesvamparna
Biffen vi köpte var hängmörad och riktigt fin och mörk i köttet. Försäljaren sålde in köttet som lika mört som oxfilé, och detta kände vi oss tvungna att undersöka
Finhacka oxfilén. Vispa ägg, Worchestershire sauce och kryddorna, blanda ihop med oxfilén. 300 gram hängmöradoxfilé (gärna de lite extra lufttorkade bitarna). 300 gram hängmöradoxfilé
Bästa mattipset är hängmöradoxfilé skuren i tunna skivor som steks direkt vid bordet. Den här julen firades i Palma de Mallorca, ett härligt återseende av en underbar stad som blivit en riktig matstad sen jag såg den sist för sisådär 20 år sedan
Varmrätten så velade jag fram och tillbaka mellan Bankens panna och hängmörad biff men det slutade med bankens panna och istället för klyftpotatis som skulle vara till så bad jag om att få en sallad och beställde min oxfilé medium rare, Cattis beställde rödbetslasagne
Det går att byta ut ryggbiff mot oxfilé men då räcker det att dela köttet i två bitar. 800 gram ryggbiff , putsad, hängmörad, gärna med fettkappan kvar