Skiva vitlöken och stek den gyllenbrun i smör och olja, ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Stek fisken i vitlökssmöret/oljan, lägg i tomaterna några minuter på slutet
400-600 gram hälleflundra. 2 klyftor vitlök. 400-600 gram hälleflundra. 1 schalottenlök 2 klyftor vitlök. En av favoritfiskarna med en rökig kantarellsås och fast fin sparrispotatis
Hacka den gula löken tillsammans med vitlöken och stek i smör. 500 gram Hälleflundra, filébitar. 3 vitlöksklyftor. 500 gram Hälleflundra, filébitar. 3 vitlöksklyftor Cognac
Skala jordärtskockor, äpplen, lök och vitlök och skär i bitar. Ringla över olja och lägg i vitlök. 400 g hälleflundra. 2 st krossade vitlöksklyftor. 1 st hackad vitlöksklyfta
Skala jordärtskockor, äpplen, lök och vitlök och skär i bitar. Ringla över olja och lägg i vitlök. 400 g hälleflundra. 2 krossade vitlöksklyftor. 1 hackad vitlöksklyfta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g hälleflundra 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 2 krossade vitlöksklyftor Syltade kantareller. 600 g jordärtskockor 3 äpplen 1 gul lök 1 hackad vitlöksklyfta 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk citronsaft salt svartpeppar Vispat smör med forellrom
Grovhacka resten, lägg i matberedare med pressad vitlök, dill, limesaft och smör. 600 g hälleflundra (miljömärkt), eller annan fast vit fisk. 1 vitlöksklyfta