Köp givetvis ett vin som passar till denna rätt. Hälleflundra. 600 g hälleflundra skuren i à 150 g portionsbitar. 50 minuter 600 g hälleflundra skuren i
Hälleflundra med kanderad citron, pepparrotsveloutée, lök, fänkål och rädisa. Den är inte alltid man får tag på filé från hälleflundra men det går lika bra med kotlett, man får jobba lite mer med att skära ut bitarna själv bara
½ dl vitt vin. Kvällens middag bestod av en riktigt god hälleflundra i krämig god sås. Hacka löken och blanda den med creame fraiche, grädde, vin och senap
Späd succesivt med buljong och vin allt eftersom vätskan kokar bort. och pepparrotstoast till förrätt och Smörstekt hälleflundra med tomatrisotto till varmrätt
Hälleflundra ligger i topp på den godaste fisk jag vet. Pocherad hälleflundra. 4st á 150g Hälleflundrafilé. 1dl vitt vin. 4st á 150g Hälleflundrafilé. 1dl vitt vin
Hälleflundra. Vitvinssås. Tillsätt vinet och timjan, låt reducera tills en tredjedel återstår. Salta och lägg fisken i en ugnsfast form och slå på en skvätt vin, vatten, citronzest samt timjan
Pancettan ser fet ut där den ligger i disken, men allt det feta försvinner när man steker den och den är otroligt god att strö över fisk eller pastarätter