parmesanost. Servera hälleflundran ovanpå pastasalladen. filé av odlad hälleflundra. Låt hälleflundran marinera i vitlöksoljan i minst 15 minuter innan den grillas. Grilla hälleflundran tills kärntemperaturen är 45°, cirka 2 minuter på varje sida
Ta kastrullen från värmen och vänd ner olivolja och parmesanost. 400 g hälleflundrafilé. 1 dl riven parmesanost och 1 msk olivolja. 400 g hälleflundrafilé. 1 dl riven parmesanost och 1 msk olivolja
Salta och peppra filéerna och vänd dem i mjöl. Blanda ihop paneringssmeten, börja med ägg och blanda i de krossade vitlöksklyforna rör sedan ner persiljan och parmesan och smaksätt med salt och peppar
Rör ner persilja, rikligt med parmesanost och smör i polentan. 600-700 g fiskfilé (t ex rödspätta eller hälleflundra, inte alltför tunna filéer). 2-3 msk parmesanost, färskriven. 1 dl parmesanost, färskriven. 250 g körsbärstomater, med skaftet kvar 600-700 g fiskfilé (t ex rödspätta eller hälleflundra, inte alltför tunna filéer) 1,5 dl vetemjöl ca 50 g smör 1 msk olivolja 1,5 dl fiskbuljong, av tärning eller fond 3 msk marsalavin 2 msk persilja, finhackad 2-3 msk parmesanost, färskriven salt svartpeppar. Polenta1,75 dl snabbpolentagryn 7,5 dl vatten 0,5 förp saffran 0,5 tsk salt 1 dl persilja, finhackad 1 dl parmesanost, färskriven smör 1 krm svartpeppar persilja, finhackad, att strö över
Fiskfilé och parmesanost. 600-700 g fiskfile, rödspätta eller hälleflundra. 2 msk färskriven parmesanost. 4 pers 600-700 g fiskfile, rödspätta eller hälleflundra. 2 msk färskriven parmesanost
Skär hälleflundran i 4 bitar á 200 g. 800 g hälleflundra. 1 dl riven parmesanost. Blanda ihop alla ingredienserna till marinaden och lägg i fisken, låt fisken ligga minst 3 timmar, eller gärna över natten