en bit hälleflundra (eller annan vit fisk). -) Denna gången hade jag vanlig gul lök, vitlök, purjolök och fänkål men det går ju givetvis att använda andra grönsaker också tex paprika och morot, broccoli osv
ex sej eller hälleflundra. 1 paprika, röd eller gul, hackad. En ful fisk bjuds det recept på här i vårt kök, dock är fisken lika mumsig som den är ful så vi hoppas att receptet ska finna sin väg hem till alla er fiskälskare där ute
Skär torsk och hälleflundra i 1,5 cm kuber och ugnsbaka fisken övertäckta i ugnen i 180°C i ca 8 min. Skär svampen i fjärdedelar, hacka löken och skär paprikan i strimlor och bryn allt i smör på låg värme i 2 min. 150 g hälleflundraloin
Jag använde marulk, hälleflundra och havskatt. Bouillabaisse, sydfransk fisksoppa/gryta, här serverar jag den tillsammans med rouille, en slags majonnäs med chili och paprika
Kärna ut paprikan och tärna den i cm stora bitar. Böja med att koka haricouvert i buljongen tillsätt sedan paprika och zucchinin sist tomater och salladslök, kapris, citron samt oliverna
Kärna ut paprikan och tärna den i cm stora bitar. Böja med att koka haricouvert i buljongen tillsätt sedan paprika och zucchinin sist tomater och salladslök, kapris, citron samt oliverna