ex sej eller hälleflundra. Marulk ligger på tallrikarna och den ligger där tillsammans med en vansinnigt god och färgglad sås, några nykokta primörer och potäter
Vi tycker båda om stabila, vita fiskar men av olika anledningar så har det inte blivit mycket fisk lagad alls hos oss och inte någonsin har vi hittat på något med hälleflundra, marulk eller liknande
ca 52°C Hälleflundra. 50-52°C Marulk. Bulgursallad. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Välj fisk som är fast i köttet, t ex marulk, gös, lax, hälleflundra. 300 gr filé av gös, hälleflundra eller annan fast fisk. 300 gr filé av gös, hälleflundra eller annan fast fisk
Fastare fisk som marulk och hälleflundra tar längst tid så lägg ner den först. 750 - 1000 g fisk, exempelvis torsk (kolja, sej, etc), hälleflundra, lax, marulk
hälleflundra. marulk. Blanda smöret med tomater, basilika, vitlök och salt. Låt det stelna i kylen. Skär fisken i 3 cm stora bitar och trä upp den på spett
Trä sedan på marulken på spetten, salta och peppra runt omkring och pensla med olivolja. Ann-Charlotte Fägerlind 600 gram fiskfilé(er) , , gärna fastare fisk som lax eller odlad hälleflundra
laxfilé, skinn- och benfri, eller 500 g av grytbitar av fisk t ex lax, gös, marulk, hälleflundra. 1. Putsa laxen och skär den i ca 2 cm stora tärningar