250 gr margarin( Milda)2,5 dl socker7,5 dl havregryn (Gyllenhammars)1,5 tsk vaniljsocker1/2 dl kokt eller bryggt ljummet kaffe1 dl oboy (jag hade i lite kakao för att få mera smak)kokosflingor utanpåBlanda socker och margarin i en matberedare så att det blir fluffigt
Nötscones med fiberhavregryn, 8 bullar3 dl vetemjöl special1 dl fiberhavregryn (jag föredrar Gyllenhammars)0,5 tsk salt2 tsk bakpulver50 g smör1 dl hasselnötter1,5 dl filmjölkBlanda alla torra ingredienser utom nötterna och nyp in smöret till en grynig massa
Receptet på de här chokladbollarna kommer från paketet med Gyllenhammars havregryn. Gyllenhammars chokladbollsrecept är det enda jag själv någonsin använt från en förpackning
1,5 dl fiberhavregryn (använder Gyllenhammars ). När hösten kommer vill jag alltid fylla upp frysen. Idag gjorde jag kastrullbröd, enkelt att göra och gott
Receptet hittade jag på baksidan av Gyllenhammars havregrynspaket. Bakade lite chokladbollar förra helgen till sonens 3-års kalas, gissa om barnen i huset blev glada
volvochefen Gyllenhammars dotter. är en bok som jag tror de flesta redan har hört talas om (av Cecilia von Krusenstjerna) och recensioner finns att hitta både här och där