Låt nu steka tills auberginen har fått en gyllene färg och blivit mjuk. Pasta alla Norma är en traditionell italiensk pasta som man specialiserat sig på i staden Catania på Sicilien
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs tills det får en gyllene färg. Pasta i gräddig tomatsås är en smakrik och riktigt krämig pastarätt som klättrade högt upp på min lista med favoriter
Fräs svampen tills den börjar släppa vätska, tillsätt därefter lök, vitlök och kalkonbacon och låt allt fräsa samman tills svampen är gyllene och löken mjuk
* Skiva vitlöken* I en liten kastrull, värm lite av olivoljan på medelhög värme och fräs vitlöken tills den är lätt gyllene (klarar ni rå vitlök så kan ni pressa den direkt i och skippa detta moment)* Blanda detta med basilika, resten av olivoljan och nötterna
Låt nu steka tills auberginen har fått en gyllene färg och blivit mjuk. Pasta alla Norma är en traditionell italiensk pasta som man specialiserat sig på i staden Catania på Sicilien
Fräs upp smöret på medelvärme, tillsätt löken och fräs den gyllene. =) Jag var nyligen på Sicilien och köpte då med med lite pasta så idag använde jag en av dem, denna sort hetta Mafalda och är som en bred tagliatelle med krusade kanter, ett trevligt alternativ till de vanliga sorterna man finner här hemma
Från den senare boken har vi lånat dagens recept som vi tänker bjuda på er, det är en långlagad tomatsås som passar galant både som pastasås, sås att studsa ner köttbullarna i eller att laga till salsiccia i
Hetta upp olja och fräs löken gyllene, tillsätt därefter grädde och gorgonzolaost. Den här pastan är verkligen en enkel och jättegod rätt och just sältan från gorgonzolaosten tillsammans med de sötsyrliga granatäppelkärnorna är en hit