Strimla gurkan på samma sätt. Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Tonfisken fick sedan vändas supersnabbt i stekpannan och sedan skäras i skivor
I denna dressing lägger du sedan i ett par nävar skivad gurka och en näve skivade rädisor. Tonfisk bör helst avnjutas färsk men se upp med vad ni köper
– ½ gurka, urkärnad & skuren i tunna stavar. Strö peppar över tonfiskkotletterna på båda sidorna. Lägg i lök, paprika, vitlök och gurka, stek på låg värme tills att allt blir mjukt
Skär gurkan, mangorna, avokadorna och salladslökarna i skivor. tonfisk. gurka (urkärnad). Skär tonfisken i 4 skivor. Grilla tonfisken cirka 2 minuter på varje sida
Vi hade tonfisk i frysen, så kändes passande att testa detta receptet. 600 g tonfisk, i 4 bitar, snabbgrillad och rumstempererad4 tomater, i klyftor2 carciofini (späda marinerade kronärtskockor), delade i hälften8 vita sparrisar, kokta10 cm gurka, klyftad1 rödlök, skivad4 späda morötter, kokta20 oliver8 sardeller1 dl färska bondbönor4 ägg, koktaFärska örter (tex dragon, basilika, bladpersilja)Herbes de Provence (provensalsk kryddblandning)Blanda samtliga ingredienser till salladen i en stor skål. 600 g tonfisk. 10 cm gurka