Hacka lök och vitlök. Fräs löken och vitlöken och ha i grytan tillsammans med köttet. Gulashsoppa 6 port Du behöver. ca 500 g nötkött, jag valde fransyska 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 2 msk smör 2 liter vatten 2 köttbuljongtärningar 4 dl mjölk 4 msk tomatpurè 1 msk paprikapulver 2 paprikor 4 stora potatisar (el 6 små) 2 tsk oregano 1 krm cayennepeppar salt och peppar Gör såhär. 2 gula lökar. 2 vitlöksklyftor
Stek köttfärsen o lök med kryddor som du gillar. Recept. turkost. sön, 2013-07-21 12. 12. 59min. (0). Låt svalna. Skala och tärna potatisen i lagom stora bitar och koka upp i en stor kastrull
Bryn köttet i ister eller olja i het panna, sänk sedan värmen och lägg i den hackade löken. Hacka vitlöken och fräs den tillsammans med kryddorna, den söta ungerska paprikan, kummin, mejram, i en stor gryta
Skala och strimla lök och vitlök. Fräs lök, vitlök och tomatpuré i oljan i 1 minut, tillsätt vatten, buljongtärningar och vinäger. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor
) Fräs kryddorna, löken och vitlöken i oljan. Det var bara Frida och jag hemma till middag och det blev en gulashsoppa med youghurt och en fetatortilla (quesadilla utan lock kan man säga)som jag vet att hon gillar (förlåt jag vet, du är ingen liten loppa) Jag hatar att kasta saker som går att äta så på brödet bredde jag på det som var kvar av tacosalsan och rev fetaost på och gräddade i het ugn lite snabbt