Skär löken, paprikan och sellerin. Tillsätt potatisen, paprikan, sellerin, vitlöken, krossade tomater, 4 grönsaksbuljongtärningar och låt sjuda tills det blir mjukare. 5 selleristjälkar
I min gulasch har jag även i selleri, vilket jag tycker ger en god smak i soppor och grytor. En gång i månaden lagar jag soppan och i morgon ska jag bjuda på en het Gulaschsoppa
Nu passar jag på att lägga upp ett recept på gulaschsoppa innan det är shortsväder. gulaschsoppa -. Gulaschsoppa 4 port. 500-600g nötkött - i små bitar2små gula lökar - finhackade2st selleri - hackad2msk tomatpuré3-4dl vatten2 köttbuljongtärningar1burk krossad tomat2st paprikor - i bitarpaprikapulver, kummin, salt och peppar Fräs kött, lök och selleri i smör i en stor kastrull. 2st selleri
Skär paprika, selleri och potatis i tärningar. )2 st gula lökar2-4 vitlöksklyftor (efter smak)2 st röda paprikor1/4 st rotselleri3 st lagom stora potatisar200 g nötfärs1 l vatten2 burkar krossade tomater2 köttbuljongtärningar2-3 msk tomatpuré2 tsk paprikapulver2 tsk mejram2 tsk kumminsalt & pepparFinhacka löken och vitlöken. 1/4 st rotselleri
Jag har redan hunnit med flankstek teriyaki, en gulaschsoppa och kyckling med honung och vitlök. Gulaschsoppa – 6 personer. 4 stjälkar selleri. Gulaschsoppa – 6 personer 800 gr fransyska eller högrev. 4 stjälkar selleri
Den här påminde mer om en mix mellan min gulaschsoppa och chili con carne, men den blev riktigt god. Skala och finhacka lök, vitlök, morot och selleri - bry dig inte om tekniken, bara hacka på tills allt är finhackat