2 dl rödvin (eller ½ dl vinäger+1½ dl vatten). Smakfullt och grönt långkok. När vi körde igång Ecocaféet i Östersund så dröjde det länge innan köket var färdigbyggt
jag är väldigt förtjust i gulaschsoppa och brukar köpa färdig, men innan jul köpte jag ett kilo högrev, så jag tänkte jag skulle prova att göra ett riktigt långkok efter inspiration från Birgitta Höglunds bok Långkok för lchf och paleo I Birgittas recept är det svamp, men jag hade ingen hemma så jag hoppade över den, men det är säkert gott i
Och inget passar väl då bättre än en värmande gulaschsoppa. 2 dl rödvin. 2 dl rödvin. Våren kom av sig här, och istället för sol och 20 grader har vi nu ca nollan och snöblandat regn
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Släck med rödvinet och buljongen. Denna gulaschsoppa är mycket mustig, det är surkålen som svarar för det, även ni som inte tycker om surkål, pröva detta, ni kommer att bli glad överraskad