Strö över persilja. 5 dl hackad persilja. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med smör. Tillsätt färsen och rör om tills den blir smulig
Servera med en klick créme fraiche och hackad persilja. persilja. Bryn köttfärsen och ställ åt sidan. Hacka lök, potatis, selleri, paprika och morot i små bitar och bryn i smör/ margarin i en stor gryta
Hacka persiljan, finriv vitlöken, blanda med rivet skal från citron och olivolja. Gulaschsoppa med gremolata, 4 port. 1 kruka persilja. Gulaschsoppa med gremolata, 4 port
jag är väldigt förtjust i gulaschsoppa och brukar köpa färdig, men innan jul köpte jag ett kilo högrev, så jag tänkte jag skulle prova att göra ett riktigt långkok efter inspiration från Birgitta Höglunds bok Långkok för lchf och paleo I Birgittas recept är det svamp, men jag hade ingen hemma så jag hoppade över den, men det är säkert gott i