Skala och hacka löken. Gulaschsoppa är en av mina favoritsoppor. 2 gula lökar. Lägg i löken och morötterna och låt dem steka på medelvärme i ca 5 minuter. ca 4-6 portioner 2 gula lökar
4 4 potatisar 1 paprika 1 gul lök 2 msk olja 500 g köttfärs 6 dl vatten 1 köttbuljongtärning 500 g krossade tomater 2 tsk kummin salt och peppar Till servering gräddfil ev varmt vitlöksbröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Hacka lök och finhacka vitlöken. Faktiskt finns det mat som är godare i matlåda än vad den är nygjord… Gulaschsoppa är en sådan rätt, som liksom gosar till sig i matlådan under dagen och smakar alldeles, alldeles underbart till lunch på jobbet
Skala och hacka lök och vitlök. En mustig gulaschsoppa är både värmande och gott när det är kallt ute. Tag upp köttet medans du fräser lök, vitlök och paprikan
Hacka löken grovt och lägg i den i grytan. Lägg tillbaka löken och tillsätt tomatkross, vatten (lika mycket som tomaterna), sambal och pressa ner vitlöken