Skär köttet i tärningar. En mustig gulaschsoppa är både värmande och gott när det är kallt ute. Bryn köttet i smör i omgångar tills det får en fin färg
Bryn köttbitarna i en gryta. jag är väldigt förtjust i gulaschsoppa och brukar köpa färdig, men innan jul köpte jag ett kilo högrev, så jag tänkte jag skulle prova att göra ett riktigt långkok efter inspiration från Birgitta Höglunds bok Långkok för lchf och paleo I Birgittas recept är det svamp, men jag hade ingen hemma så jag hoppade över den, men det är säkert gott i
Bryn köttet i smör eller olja i en tjockbottnad kastrull. Hittade detta receptet som såg så himla gott ut, och dessutom så slog det mig att jag inte har gjort gulaschsoppa på väldigt länge
Skär köttet i mindre tärningar. En mustig och mättande gulaschsoppa är väl värd insatsen i köket. Hetta upp oljan i en gryta och bryn köttet tills det fått färg
Skär köttet i centimeterstora tärningar. Bryn köttet i smör eller olja i en tjockbottnad kastrull. Koka upp, sänk värmen och låt soppan sjuda under lock tills köttet är mört, cirka 1 1/2 timme. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 klyftor vitlök 4 potatisar fasta (400 g) 1 morot 3 msk smör (eller rapsolja) 2 tsk kummin, malen 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1,5 l oxbuljong salt, efter smak peppar (efter smak)
Häll den över köttet, tillsätt buljong, vin, worcestershiresås, örter och lagerblad. Då kommer vi att servera en gulaschsoppa från min kokbok Långkok för LCHF och Paleo och frökex med en färskoströra som finns med i Grillmat LCHF
Skär köttet i små bitar. Bryn köttet i lite smör och låt löken fräsa med mot slutet. 300 g grytbitar av fläskkött. 1 liter köttbuljong av tärning eller koncentrerad fond. 4 portioner 300 g grytbitar av fläskkött. 1 liter köttbuljong av tärning eller koncentrerad fond