500 g nötkött (högrev, fransyska, bog eller rostbiff). Tärna kött, paprika, tomater, selleri och lök. Bryn kött, grönsaker i olivolja i en tjockbottnad kastrull
Högrev, ytterlår, fransyska funkar bra. Något jag gått och längtat efter nu när det är vinter är en riktigt god, mustig och värmande soppa, och vad är då inte godare än en rejäl gulaschsoppa
Gulaschsoppa 4-5 port. 300 g nötkött tex fransyska. Hej på er. Hoppas att ni haft en trevlig helg. Det har vi för att i helgen var vi nämligen till Piteå havsbad, bodde på hotell och njöt av god mat och trevlig underhållning
Jag har redan hunnit med flankstek teriyaki, en gulaschsoppa och kyckling med honung och vitlök. Gulaschsoppa – 6 personer. 800 gr fransyska eller högrev. Gulaschsoppa – 6 personer 800 gr fransyska eller högrev
Ungersk – Österrikisk Gulaschsoppa. Fransyska, innanlår eller högrev. Fransyska, innanlår eller högrev. Idag tar jag bort det sista av julen, inte så mycket kvar dock men bort skall det
200 g fransyska. Tärna köttet, potatisen och moroten. Hacka lök och vitlök. Fräs köttet i smör eller olja. Tillsätt lök, vitlök, potatis, morot, tomatpuré, mjöl och kryddor
Du kan även dryga ut din gulaschsoppa med lite blomkål eller kålrot som får koka med på slutet. Recept på LCHF Gulaschsoppa som räcker till 4 pers. 400 gram nötkött, högrev, fransyska eller ryggbiff2 msk smör2 st gula lökar2 st röda paprikor1 st vitlöksklyfta0,5 tsk spiskummin3 msk tomatpuré1 l vatten2 msk oxfondcayennepepparsalt och peppar