Pudra över mjölet och tillsätt vatten, fond och citron. 2 msk citron, pressad. Gör så här. Skala, ansa och tärna potatis, morot och lök i lagom stora munsbitar
lite pressad citron. Smaka av med salt, peppar, lite socker och pressad citron. Hacka persiljan, finriv vitlöken, blanda med rivet skal från citron och olivolja
Pressa i vitlök och tillsätt paprikapulver, kummin, mejram och citronskal. Igår åt vi Ungersk gulaschsoppa till middag, tror det var första gången jag lagade denna soppvariant, har tidigare gjort gulaschgryta och gulasch med köttfärs
I veckan gjorde di en värmande gulaschsoppa till middag. Gulaschsoppa (4 port). Låt koka ca 15 minuter och smaka sedan av med kryddor och pressad citron. Gulaschsoppa (4 port)
Riv knappt halva citronen så att du bara får med det gula av skalet. Något jag gått och längtat efter nu när det är vinter är en riktigt god, mustig och värmande soppa, och vad är då inte godare än en rejäl gulaschsoppa
Blanda citronskal, finriven vitlöksklyfta och smör. Tidigare har jag oftast ätit gulaschsoppa med köttfärs, men i lördags bjöd jag på en gulaschsoppa med älgkött