Servera med bara ett gott bröd eller ris/potatis. Servera med bara ett gott bröd eller ris/potatis. Ca 200 g1 msk het chilipasta, ex Harissa (mer om man vill ha hetare så klart
Servera med ris eller potatis och en blandad sallad. 1. Skär köttet i mindre bitar, ca 3 x 3 cm. Bryn köttet på stark värme i omgångar i en het panna med lite matfett
Barnen älskar gulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. Servera med ris, gärna fullkorns- eller råris, eller potatis och en blandad sallad
Jag hakar på trenden med Throwback Thursday och puschar lite för världens godaste gulaschgryta. Gulaschgryta4-5 pers500 g nötkött (tex grytbitar, högrev etc)2 gula lökar3 dl vatten2 msk tomatpuré1 förp (400-500g) krossade eller passerade tomater1 köttbuljongtärning (jag använder alltid Knorr Fond du Chef Beef)1 tsk hel kummin1 vitlöksklyfta1 msk paprikapulver3 morötter. Tillsätt kidneybönor de sista 10 minuterna av kokningenDenna gång serverades grytan med ris, men man tar vad man gillar
Blev serverad en gulaschgryta på - vildsvin - skjuten och tillagad av hennes Håkan. Och för engångs skull kändes dom obligatoriska grupparbetena helt meningsfulla
Där kokade jag upp den på nytt, lade i paprikan och kokade ris. Vi kurar in oss i stugan och käkar en värmande gulaschgryta med ett sting av paprika och cayennepeppar
Men sen när jag kolla vad jag hade för ingredienser hemma så lutade det mer åt en gulaschgryta. Smaka av med salt och svartpeppar, servera med exempelvis lite nykokt potatis eller ris