Gulaschgryta rödvin recept

Mustig gulaschgryta

Mustig gulaschgryta

  Servera med nybakat bröd, en klick yoghurt och ett kraftigt rödvin. Mustig gulaschgryta Ingredienser
Kryddstark gulaschgryta

Kryddstark gulaschgryta

Grått, regnigt novembermörker - perfekt för en värmande och välsmakande gulaschgryta. 0,5 kg innanlår i strimlor / 1 grovhackad rödlök / 4 finhackade vitlöksklyftor / 100-150 g finhackad rotselleri / 1 finhackad spansk peppar (utan kärnor) / 4-5 hackade baconskivor / 1,5 msk tomatpuré / 1 tsk örtsalt / 3-4 varv svartpeppar från kvarn / 2 msk paprikapulver / 1 msk rökt paprikapulver / 1-2 tsk stött kummin / 1 finhackad anchochili / 2 kalvbuljongtärningar / 0,5 köttbuljongtärning / 1 msk kalvfond / 2 dl rödvin / 0,5 l vatten / smör att steka i / tillsätt på slutet 3 grovskurna paprikor. 2 dl rödvin
Mustig Gulasch

Mustig Gulasch

)Först ut har vi en sjukt god Gulaschgryta som jag gjorde för någon vecka sedan. Tillsätt vatten, rödvin och tomatpure

Mustig Gulaschgryta

Servera med nybakat bröd, en klick yoghurt och ett kraftigt rödvin. Den mustiga gulaschgrytan värmer gott och passar både till vardag och fest

Helgens godsaker

Då ska vi äta gulaschgryta med nybakta baguetter och sedan cupcakes. Slå på rödvin, madeira, vatten och rör ner en buljongtärning