Skala och grovhacka löken. Lägg den i grytan tillsammans med salt, paprikapulver, citronskal, timjan, mejram, vitlök, kummin, cayennepeppar, vatten och smulade buljongtärningar
Jag tärnade ner köttet och fräste ihop med lök och massor av tomatpuré. Jag föredrar att servera gulaschgrytan med ris men du kan även tärna ner potatis som får koka med i grytan så har du istället allt-i-ett
Skär den skalade löken i mindre (med inte för små) bitar och bryn i samma gryta som köttet. 500 g högrev2 msk smör till stekning2-3 st gula lökar (medelstora)3 dl vatten1-1. 5 dl Ajvar relish1 st krossade tomater på burk1-2 vitlöksklyftor (pressade)1-2 msk paprikakrydda (stark), krydda efter smak och tycke1-2 msk oxfond2-3 msk tomatpuré2-3 st färska paprikor (gul, röd eller orange). 2-3 st gula lökar. 1-2 vitlöksklyftor
Skala och skiva löken. Fräs löken i lite matolja. Lägg löken i grytan och tillsätt paprikapulver, skalad och pressad vitlök, buljongtärning, stött kummin, tomatpuré och tomater med spad
Skala och fin hacka löken och vitlöken. Som en riktigt välsmakande och mustig gulaschgryta. Fräs löken mjuk och glansig i en stor gryta tillsammans med vitlöken och paprikan
Skala och hacka löken grovt. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Bryn lök, vitlök och chili i smör-&rapsolja med paprikapulver och enbär 2-3 min. 2 st gula lökar. 3 st vitlöksklyftor