Ta bort kakao och om du vill lägga till rivet citronskal samt gul hushållsfärg. Den här gången blev det citronsmak och eftersom dessa ej blir lika söta så satte jag en smörkräm emellan tillsammans med en ganache
Gul färg. När jag äntligen lyckas med själva kakan så blev smörkrämen mindre bra, den var lite för hård så den sprack liksom när jag skulle spritsa ut den, är det inte det ena så är det väl det andra
röd och gul karamellfärg (eller orange direkt). Marängsmörkräm med apelsin. Jag har tidigare beskrivit mer i detalj hur man gör en marängsmörkräm och här gäller samma sak
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulastegulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
Hanna bor i London, så förstår ju gulligheten. Bred över smörkrämen. Dela degen och kavla ut en halva i taget till en rektangulär platta, cirka 1 cm tjock
Detta "stenlager" av tårta där jag försökte göra marmorlik marsipan blandade jag mestadels grå marsipan med lite gul, mossgrön,svart och vit marsipan som jag blandade väldigt grovt och sedan kavlade ut
Gör små bin av marsipanen som du färgat gul och måla sedan ränder och detaljer på bina. Varva sedan bottnarna med smörkräm och hallonsylt alt annan fyllning som man föredrar