Hacka gul lök och vitlök. 12 st gul lök. 1Ingredienser 1,2 kg Blandat lammkött, gärna med ben men räkna då bort benens vikt 2 msk rapsolja 4 st vitlöksklyftor 2 st gul lök 2 msk tomatpuré 5 dl vitt vin 12 st torkade aprikoser 6 st kanelstänger 4 st stjärnanis 0,5 tsk chiliflakes 1 msk salt 2 msk koncentrerad köpt kalvfond eller dubbel mängd hemgjord 30 st cocktailtomater vatten Topping
Skala rotfrukter, lök och vitlök och skär i grova bitar. Tillsätt den torkade frukten och koka i ytterligare ca 30 min tills köttet är riktigt mört. 1 st gul lök
½ röd chilifrukt. Finhacka chilifrukten och låt fräsa med. ½ röd chilifrukt. 1 stor gul lök. 1 stor gul lök. Här har jag försökt sammanställa ett recept på en väldigt improvisatorisk gryta jag ofta lagade i Spanien