4 4 port bulgur eller annat gryn (gärna fullkorn) 340 g majskorn 1 kruka mynta 1 vitlöksklyfta salt och peppar 4 port laxfilé (à 140 g) 1/2 msk olivolja 1/2 påse salladslök (à 125 g) 4 tomater Lägg till i inköpslistan
Ingredienser2 dl bulgur250 gr köttfärs1 st gul lök1 st äggSalt, peppar, ev. 2 Blanda bulgur, köttfärs, ägg, lök, salt, peppar och chilipeppar och arbeta ihop tills det blir slätt. 2 dl bulgur. 1 st gul lök
Bulgur. Tillsätt bulgur och låt fräsa ett par minuter. 1 st gul lök. 5 dl fullkornsbulgur. Krydda kycklingen med spiskummin, salt och peppar och stek den tills den är genomstekt i en stekpanna med smör- och rapsolja
Blanda ner broccoli, russin och pumpakärnorna i kastrullen med bulgur när den är mjuk. Koka upp bulgur tillsammans med 2 dl vatten, gurkmeja, curry och salt. 1 liten gul lök. Bulgur med massa gott (2 port). 1 dl bulgur
En superfräsch tomatsås till det och lite bulgur. Koka gärna bulgur med buljong så blir det mer smak och om du vill ha mer grönsaker i maten så fräs på lite och blanda med bulgur
Squashbiffar serverade med gyroskryddad bulgur, fetaost, oliver och tzaziki är vansinnigt gott. Recept på tzaziki med dill hittar ni här och recept på gyroskryddad bulgur hittar ni längre ner i detta inlägg
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen. 5 st gul lök. 2 prt bulgur. Skala och hacka löken. Blanda den med havregryn, potatismjöl och mjölk i en skål