Gubbröra recept

Gubbröra

Gubbröra

gubbröra, ett recept jag fått av min syster Agneta och som jag tycker är helt oslagbar. Gubbröra. Publicerat 2016-12-22 20
Gubbröra till förrätt

Gubbröra till förrätt

Svenskt klassiskt tilltugg i form av gubbröra med potatis på grovt bröd. Gubbröra. Lägg ett lager potatis på brödet, täck med gubbröra och garnera med en dillkvist
Klassisk gubbröra

Klassisk gubbröra

Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan
Kryddig gubbröra på kavring

Kryddig gubbröra på kavring

Skär ansjovisen i små bitar och hacka äggen. Finhacka löken. Rör samman ansjovis, ägg, lök och crème fraiche
Gubbröra à la Mannerström

Gubbröra à la Mannerström

TipsGubbröran blir bara godare om den får stå ett tag så om du har möjlighet förbered den gärna dagen före

Mickes Gubbröra!

Gubbröra är en klassiker, perfekt att göra på rester efter en sillunch.  . Det här reseptet kommer från min kära svåger Micke
Gubbröra med färskpotatis

Gubbröra med färskpotatis

200 g matjessill. 11 knippe dill. 11 knippe gräslök. 13 msk kaviar. 11 rödlök. 11 dl gräddfil. 12 ägg. 10,5 citron
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Ett tips på något gott som vi kan tycka passar på ett advenstkalas är gubbröra, eller gubbaröra som vi brukar säga
Gubbröra

Gubbröra

Säkerligen finns det hur många recept som helst, men såhär gorde jag och gott blev det. =). Detta behövs
Klassisk gubbröra

Klassisk gubbröra

I bloggen Matgeek hittade vi recept på en riktig klassisk gubbröra och bestämde oss för att testa den till påsk, istället för att göra vår “vanliga” Nubberöra
Gubbröra

Gubbröra

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Supergod. 4 portioner1 burk ansjovisfilé, 125 g4 hårdkokta ägg1 rödlök1/2 dl gräddfil1/2 dl créme fraiche1/2 dl hackad dill1/2 dl hackad gräslökVitpeppar(Ansjovisspad)Hacka ansjovisen och skala och hacka äggen och rödlöken
Gubbröra

Gubbröra

Testa då att gör en god gubbröra av resterna, ett helt fanatiskt gott pålägg att ha på kvällsmackan eller som snack till fördrinken på grillfesten
Gubbröra med purjolök och senap

Gubbröra med purjolök och senap

Gubbröra med purjolök och senap   1. 4 personer Ingredienser Gubbröra med purjolök och senap 1 burk anjovisfiléer (125 g) 2 ägg 1 purjolök 1 msk smör 1 msk sötstark senap 1 krm nymald svartpeppar 2 msk crème fraiche 4 skivor mörkt bröd Garnering dillkvistar