Blanda chilin med olja, vinäger och en nypa salt. Guacamole. vinäger. Mosa avokadorna med citronsaften och den hackade vitlöksklyftan, salta och peppra
guacamole. Tillsätt de passerade tomaterna, fondkoncentratet och rödvinsvinägern. Guacamole. Blanda hackade tomater, lök, resterande chili, finklippt koriander, olivolja och vinäger i en skål, smaka av med salt och peppar
Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Guacamole. Blanda i en skål med rivet limeskal- och saft, honung, salt, vatten och vinäger. Fyll dina taco tubs med sallad, bönröra, paprikatärningar, picklad kål och guacamole
Av avokado kan du även göra ansiktsmasker, raw yoghurt, såser som guacamole och äta som mellis. 1 msk äppelcidervinäger. Tillsätt hackad lök, olja, vinäger, salt och peppar efter smak till den pressade grapesaften och låt dressingen stå i 10 minuter. 1 msk äppelcidervinäger
Servera med guacamole, gräddfil och lite sallat. Vänd ner den torra kryddblandningen du nyss gjorde och slå i chilisåserna, worcestershiresås och vinäger