Jag har tidigare lagt upp recept på glutenfria mjuka tacoskal ur boken och äkta mexikansk salsa. Med fräscha råvaror och hemgjord guacamole är fisktacos riktig supermat som är maxat i näringsinnehåll
Lägg bladspenat i botten på tacoskalen och lägg på lins- och hallomiröran. Guacamolen. Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan
hemmagjord guacamole. Gör sedan salsa och guacamole och ställ åt sidan. annars gör du snabbvarianten som på färdiga bönor på burk – då är de klara på 15 minuter… Mjuka tacoskal eller tortillabröd kan också förberedas dagen innan
Riv osten och gör eventuellt egna tillbehör som guacamole och salsa. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 147 1 pkt tacoskal eller tortillabröd
Servera den gärna tillsammans med guacamole - som är fullproppad med hälsosamma fettsyror från avokadon - och massvis med hackade grönsaker och självklart tacoskal eller tortillabröd
Naturligtvis med egna kryddblandningar och riktig, autentisk salsa och guacamole. I Mexiko och USA så gör man majstortillas och tacoskal av endast majsmjöl som är nixtamiliserat som det heter
paprika, gurka & guacamole. Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på