Guacamole – den gamla hederliga ”guckan” görs enkelt genom att mosa en mogen avokado, krydda upp smaken med pressad vitlök, chilli och citron eller limesaft
Det finns massor av carnitas eller pulled pork kvar, du har gott om mjuka tortillas och det finns också en rejäl klick guacamole kvar efter lördagens tex-mex-afton då du, och kanske en vän, festade som orcher
En jackfruit texas chili som serveras med sjukt god guacamole, nachos och havrefraiche. Servera med valfria tillbehör, men jag rekommenderar koriander, limepicklad rödlök, ris, bröd, gräddfil (gärna vegansk), guacamole och sallad
Guacamole. - Ta ur kärnorna ur tomaterna (använd till koriandersalsan) och hacka dem sedan tillsammans med silverlök, koriander och färsk chili, ju mindre bitar desto bättre
Guacamole. 2 Silverlök (ser ut som en blek gullök, mycket mildare i smaken). guacamole 4 personer. 2 Silverlök (ser ut som en blek gullök, mycket mildare i smaken)
GUACAMOLE. GUACAMOLE1. 1 silverlök hackad. BÖNOR1. Lägg bönorna i blöt i en rymlig bunke kvällen innan. 2. Hacka lök och vitlök och stek hacket mjukt i fett på medelvärme i en stor gryta
Salsa Roja och Guacamole. Guacamole. Rör ner den i guacamolen, addera limesaft och smaka av med örtsalt. Täck med limesaft och sätt på platsfolio om du vill vara säker på att inte få en missfärgad guacamole