1,5 kg högrev3 gula lökarnågra vitlöksklyftor2 lagerblad1-2 jalapeño - beroende på styrka1 -2 tsk spiskumminmånga drag på pepparkvarnensalt1-3 chilipulver 1-2 msk pimentón de la Vera (rökt paprikapulver)1-2 msk Worchestersås1 flaska mörkt öl100 gr mörk chokladGör så här. guacamole, pico de gallo etc 1,5 kg högrev
guacamole. 800 g högrev. Skär köttet i grova bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp en rejäl gryta och tillsätt oljan, fräs köttet i omgångar på hög värme tills det fått färg runt om
1kg högrev. 1kg högrev. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till. Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa
Guacamole. Guacamole. Färdigköpta hamburgerbröd av önskvärt slag, smeta på Guacamole, strö lite hackad chili på därefter den nygrillade biffen avsluta med den syrade löken
Smakas av med salt och servera med gräddfil, bröd och guacamole. 800 g högrev i tärningar. Ta bra en stor gryta med lock och bryn köttet i olja tills det har fin yta runt om alla köttbitar
En annan variant är att servera i tortillas med guacamole. Vi bestämde oss för att använda nötkött som vi har hemma i frysen, och tog en rejäl bit fin högrev