En smakrik och lättlagad gryta med lövbiff och soltorkadetomater. Köttgryta med tomaterDenna smakrika köttgryta kräver minimalt med förberedelser och sköter sig i stort sett själv på spisen
Klipp ner soltorkadetomater i grytan och repa i lite timjan, och låt det sjuda med de sista. 1 kg putsade grytbitar av rådjur. 10 – 15 stycken soltorkadetomater, dela dem i stora bita
Bryn grytbitarna i lite matfett så att de får fin färg i en stekpanna. Lägg i Black garlic, rödvin, oxfond, timjan, lagerblad, soltorkadetomater, mer vatten och avsluta med att dra några drag med pepparkvarnen över det hela
Bryn grytbitarna ordentligt i smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Tillsätt kålroten, morötterna, purjolök, lagerblad, chili, soltorkadetomater samt potatisen
Lyft över grytbitarna till en gjutjärnsgryta. 1,4kg Högrev4msk Smör2msk Tomatpuré4dl Rött Vin5dl Kalvfond2st Vitlöksklyftor, delade på längden370g Krossade tomater, (en st tetrapack)210g Stora vita bönor, arunnen vikt, (en st burk)2msk Rosmarin, mortlad3st LagerbladSalt & peppar från kvarn Garnityr dag 2. 10cm Grön squach, kärnhuset, urgröpt, skuren i tärningar10cm Aubergine, kärnhuset urgröpt, skuret i tärningar10st Kalamataoliver10st Soltorkadetomater, skurna i mindre bitar4msk OlivoljaHavssalt Potatis- och persiljerotspuré
en näve soltorkadetomater. Tillsätt vita bönor, tomatpuré, soltorkadetomater, olivolja och koka grytan tills köttet känns riktigt mört och bönorna är mjuka
Kombinationen svarta oliver och soltorkadetomater är ju alltid god dessutom. Skär tomaterna i bitar. Lägg ned tomater och oliver i pannan och småkoka en kort stund
Bryn grytbitarna i smör i en stekpanna, lägg över dem i en stekgryta. Pudra över mjölet, rör om och häll på buljong, passerade tomater och soltorkadetomater
Bryn grytbitarna i smör i en stekpanna, lägg över dem i en stekgryta. Pudra över mjölet, rör om och häll på buljong, passerade tomater och soltorkadetomater